Wat zijn afzetpalen?

//Wat zijn afzetpalen?

 In-Liner afzetpalen; begeleiders van veiligheid

Zonder dat u het misschien beseft bent u al veel afzetpalen tegen gekomen. In-Liner afzetpalen komt u tegen op luchthavens, in musea, in het bedrijfsleven, in de logistiek en tijdens evenementen. Wat zijn afzetpalen en wat zijn In-Liner afzetpalen? Op deze vraag geven wij u graag antwoord.

Veiligheid en non-verbale communicatie

Afzetpalen zijn standaards waartussen een lint of koord gespannen wordt. Afzetpalen hebben een functie op het gebied van veiligheid en non-verbale communicatie. Door afzetpalen in te zetten wordt duidelijk gemaakt waar bezoekers wel en niet mogen komen. Bezoekers worden met de inzet van afzetpalen in een bepaalde richting geleidt.

De non-verbale communicatie die van afzetpalen uitgaat kan dwingend zijn of vriendelijk. Een dwingend verzoek gaat bijvoorbeeld uit van afzetpalen voorzien van geel-zwart veiligheidslint of wit-rood gevaren/veiligheidslint. Op luchthavens en tijdens openbare evenementen kan gekozen worden voor afzetpalen met neutraal lint of, voor de herkenbaarheid, lint in bedrijfskleuren. Tijdens premières en modeshows is het non-verbale signaal van afzetpalen nog vriendelijker. Zoals de afzetpalen met koord langs de welbekende rode loper.

Wat zijn afzetpalen van In-Liner en hun onderscheidend vermogen?

Om de vraag ‘ wat zijn afzetpalen ’ te beantwoorden, toegespitst op de afzetpalen van In-Liner komen we uit bij een verhaal dat draait om kwaliteit en service. Alle In-Liner afzetpalen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit, technische noviteit en een zeer scherpe prijsstelling.

Afgestemd op het specifieke doel biedt In-Liner afzetpalen met lint en veiligheid-remsysteem, afzetpalen met afzetlint en losse afzetpalen met koord. Alle In-Liner afzetpalen kenmerken zich door een stabiliteit en veilige inzetbaarheid zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan gebruiksgemak.

Paradepaartje binnen het In-Liner assortiment in de In-Liner Belt. Dit systeem is in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Getoetst aan de praktijk kan dit systeem zich meten aan de beste afzetpalen in de markt. Met als voordeel dat het In-Liner systeem voordeliger is dan concurrerende aanbieders.

Het In-Liner Belt systeem is in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd, en sluit op basis van onze ervaring en die van onze opdrachtgevers volledig aan op gebruik in de praktijk. Doordat we het gehele proces in eigen beheer hebben, kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding garanderen. Onze afzetpaaltjes met lint hebben een remsysteem dat op slot kan waardoor bescherming tegen ongeoorloofd gebruik gewaarborgd is. Daarnaast heeft de In-Liner Belt een soft terugloopsysteem waardoor het lint veilig en rustig in de cassette terugloopt. De palen zijn uitgerust met extra lang lint (2.90). Hierdoor zijn er minder palen nodig wat onder aan de streep prijsgunstig uitvalt. Dankzij deze voordelen is dit systeem geschikt voor toepassing op verschillende locaties en voor divers gebruik.

Wat kan In-Liner voor u betekenen?

Afzetpalen van In-Liner worden zowel te huur als te koop aangebodene. Beide is mogelijk bij In-Liner. Wilt u weten waar u het best mee af bent? Neem voor toegespitste informatie en aanbiedingen contact met ons op. Klantgerichtheid en maatwerk vinden wij erg belangrijk. U mag rekenen op vriendelijke medewerkers, een prima advies en een uitgebreide service.

2018-11-30T14:51:38+00:00