Voordelen van afzetpalen

//Voordelen van afzetpalen

In-Liner; specialist in afzetpalen met unieke eigenschappen

De voordelen van afzetpalen van In-Liner zijn kort samen te vatten in drie woorden: hoogwaardig, betrouwbaar, prijsgunstig.

In-Liner is specialist in afzetpalen met unieke eigenschappen. Wij bieden een brede range aan afzetpalen met lint en met koord. Een onderscheidende afzetpaal is de In-Liner Belt afzetpaal met extra lang lint en een speciaal door ons ontwikkelt remsysteem voor meer veiligheid. In-Liner afzetpalen treft u over de hele wereld aan. De kans is groot dat u op een luchthaven, in een museum of tijdens een evenement ongemerkt al kennis heeft gemaakt met onze producten.

Afzetpalen voor vele doeleinden

Afzetpalen worden ingezet om reden van veiligheid en logistieke duidelijkheid. Dit kan een strikt functionele reden hebben, zoals het gebruik van afzetpalen in bedrijfshallen, op parkeerterreinen en op luchthavens. Een ander keer hebben afzetpalen naast functionaliteit ook een decoratieve functie. Hierbij kunt u denken aan afzetpalen die gebruikt worden bij evenementen waar de rode loper wordt uitgelegd.

De voordelen van afzetpalen van In-Liner is naast kwaliteit de belofte op een hoog serviceniveau. Wij kunnen voor elke toepassing de juiste afzetpalen leveren. De afzetpalen in ons assortiment worden zowel te koop als te huur aangeboden. Zo maakt de een door middel van koop permanent gebruik van onze afzetpalen. De ander flexibel wanneer dat nodig is. Ook dit behoort tot de voordelen van afzetpalen van In-Liner.

In-Liner afzetpalen, een klasse apart

De afzetpalen van In-Liner zijn veilig, universeel, makkelijk en zonder gereedschap neer te zetten. Voor extra stabiliteit en veiligheid hebben onze afzetpalen ingebouwde vloerbeschermers van rubber.

 In-Liner biedt u:

Lint afzetpalen met remsysteem

Het In-Liner paradepaartje is de In-Liner Belt. De voordelen van afzetpalen die de naam In-Liner Belt dragen zijn een hoge kwaliteit en stabiliteit door een 11 kilo wegende constructie, 2.90 meter lint en een slotsysteem voor de banden. Daarnaast heeft het In-Liner Belt systeem een speciaal terugloopsysteem waardoor het lint veilig en op een rustige manier terugloopt in de cassette.

(Verkeers) Veiligheid afzetpalen met afzetlint

Onder de naam Skipper afzetpalen bieden wij afzetpalen met afzetlint, geschikt voor het afzetten van terreinen. De opvallende kleuren van de Skipper afzetpalen met bijbehorende opvallend afzetlint trekt de aandacht. Deze afzetpalen vallen van een afstand al op, ook in het donker. Deze veiligheid afzetpalen hebben een lint met lussenlengte van maximaal 9 meter.

Decoratieve afzetpalen met koord

Afzetpalen met koord worden meest ingezet tijdens evenementen met een feestelijk karakter. Daarom hebben onze los inzetbare afzetpalen een decoratief uiterlijk. De afzetpalen van In-Liner zijn veilig, universeel, makkelijk en zonder gereedschap neer te zetten, en hebben ingebouwde vloerbeschermers van rubber. Voor het koord dat tussen de palen bevestigd wordt heeft u keus uit diverse typen afzetkoord, passend bij de gelegenheid.

In-Liner is een vooraanstaande, Belgische leverancier van afzetpalen. In-Liner afzetpalen worden ingezet op luchthaven, in bedrijven en tijdens evenementen over de hele wereld. Onze afzetpalen kunt u zowel aankopen als huren. Klantgerichtheid en maatwerk vinden wij erg belangrijk. Neem voor toegespitste informatie en aanbiedingen contact met ons op. U mag rekenen op vriendelijke medewerkers, een prima advies en een uitgebreide service. Neem dus gerust contact met ons op voor al uw vragen.

2018-11-30T14:39:14+00:00