(Compatibel met) Tensabarrier®2018-11-29T16:45:28+00:00

(Compatibel met) Tensabarrier®| Afzetpaaltjes

Een geheel vrijblijvende offerte van Frank of Dirk

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Tensabarrier® vergelijkbare afzetpaaltjes tegen een aantrekkelijker tarief!

In-Liner Belt afzetpalen zijn compatibel met Tensabarrier® afzetpalen, hebben een extra lang lint, een hoge stabiliteit en een zeer veilig, gebruiksvriendelijk remsysteem.

Hoge kwaliteit lint-afzetpaaltjes tegen een aantrekkelijker tarief

Tensabarrier® heeft met hun gepatenteerde remsysteem, toegepast op lint-afzetpaaltjes een kwaliteitsstandaard gezet. Onder de merknaam In-Liner Belt hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes ontworpen en laten fabriceren. Bij het ontwerp hadden we als eis dat In-Liner Belt, afzetpalen met lint, voldoen aan de hoogst gewenste kwaliteitsstandaarden. Alle goede eigenschappen die we konden vinden in de markt, waaronder de hoge kwaliteitsstandaard van Tensabarrier® afzetpaaltjes hebben model gestaan voor de lat die In-Liner met het In-Liner Belt systeem wilde leggen. Dit heeft geleidt tot een nieuwe standaard in lint-afzetpaaltjes. In-Liner Belt afzetpalen met remsysteem zijn ontworpen om te kunnen competeren met de meest hoge kwaliteitsnormen. Tegen een aantrekkelijker tarief!

De brede toepasbaarheid van In-Liner afzetpalen

Door de vele mogelijkheden, de robuustheid, en het hoge niveau van gebruiksgemak worden In-Liner Belt afzetpalen toegepast op luchthavens, in musea, tijdens recreatieve evenementen, in showrooms, in horecavoorzieningen, expositiecentra en publieke ruimten over de hele wereld.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Afzetpalen en veiligheid

Afzetpalen worden ingezet om reden van veiligheid en overzichtelijkheid. Dat maakt dat de afzetpalen zelf ook aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen. Stabiliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, glad afgewerkte materialen en een goed remsysteem zijn essentieel. Een In-Liner Belt afzetpaaltje heeft een zeer stabiele constructie van 11 kilo. Het lint van de afzetpalen heeft een extra lange lengte van 2.90 meter. De banden kunnen op slot. Hiermee wordt voorkomen dat de band losschiet en bezoekers foutief geïnformeerd worden over de route of bereikbaarheid. Daarnaast wordt het systeem standaard geleverd met een langzaam teruglopend remsysteem, waardoor de band veilig, op een aangename snelheid, wordt teruggetrokken in de cassette.

In-Liner afzetpalen staat voor hoge Belgische no-nonsens kwaliteit. In-Liner zelf staat bekend om zijn klantgerichte service. Geen vraag is ons te veel, en geen evenement is ons te lastig. We zijn er om onze klanten te helpen bij het in goede banen leiden van hun dienst, activiteit of evenement.

De aantrekkelijke prijsstelling van In-Liner

In-Liner is een zeer aansprekende aanbieder van afzetpaaltjes. We bieden een ruime keuzemogelijkheid in afzetpalen met lint en afzetpalen met koord. Daarnaast biedt ons assortiment alle toebehoren en hebben onze producten een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. In-Liner onderscheidt zich binnen de markt met het aanbieden van hoogwaardige afzetpaaltjes met een lint van bijna drie meter. Hierdoor heeft u veel minder paaltjes nodig dan bij andere aanbieders het geval is. Dit maakt dat uw investering gunstiger uitvalt bij gelijke aantal meters!

Hoogte: ca. 1000 mm
Materiaal: 63 mm staal

Afwerking: Poedercoating, Zwart of Mat RVS / Inox
Voet: Zwart / Inox

Gewicht: ca. 11 kg
Cassette: Voorzien van gepatenteerd remsysteem met slot

Kleuren band: zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en oranje. Andere kleuren op aanvraag.

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Afzetpalen huren of afzetpalen kopen?

Beide is mogelijk bij In-Liner. Wilt u weten waar u het best mee af bent? Neem voor toegespitste informatie en aanbiedingen contact met ons op. Klantgerichtheid en maatwerk vinden wij erg belangrijk. U mag rekenen op vriendelijke medewerkers, een prima advies en een uitgebreide service. Neem dus gerust contact met ons op voor al uw vragen.