Skipper afzetlint

Een geheel vrijblijvende offerte

 • Speciaal gericht op veiligheid
 • Kleuren die de aandacht trekken
 • Hoogte tot 240 mm.

Skipper afzetlint informatie

Skipper afzetpalen of afzetlint is zeer handig in gebruik voor uiteenlopende doeleinden. Wanneer u een terrein af dient te zetten ter veiligheid of om mensen op een afstand te houden is dit afzetsysteem uitermate geschikt.

De opvallende kleuren van de Skipper afzetpalen en het bijbehorende afzetlint trekken de aandacht en vallen van een afstand al op, ook in het donker.

Skipper afzetpalen geleverd door In-Liner

Skipper afzetpalen vormen een unieke manier om een gebied af te zetten. Ze creëren een grens bij een onveilig gebied waardoor er veiliger gewerkt kan worden.

Ze worden voornamelijk gebruikt in het openbaar: plaatsen waar aan de weg wordt gewerkt, parkeerplaatsen, gevaarlijke punten en afzetting op straat voor bijvoorbeeld een gat in de weg.

Dit afzetsysteem is niet alleen functioneel, maar ook zeer duurzaam. De paaltjes en het 9-meter lange lint gaan dus lang mee.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  skipper c

  Makkelijk te bevestigen

  bracket c

  Een groot voordeel van de Skipper afzetpalen is de gebruiksvriendelijkheid. De handige bevestigingswijze maakt het zeer eenvoudig om snel een afzetting te creëren.

  Dankzij het universele kliksysteem klikt u het Skipper element eenvoudig op de top van de meeste verkeerskegels of op het eigen unieke “Post & Base System”. Tevens is het via de losse onderdelen te bevestigen aan een muur, auto (magneet), glas of een stelling. Dit afzetsysteem bespaart u tijd, opslagruimte en geld.

  bracket b e1498659797883