Skipper afzetlint2018-11-09T13:47:45+00:00

Skipper afzetlint

Een geheel vrijblijvende offerte van Frank of Dirk

Speciaal gericht op veiligheid

Kleuren die de aandacht trekken

Hoogte tot 240 mm.

Skipper afzetlint informatie

Skipper afzetpalen of afzetlint is zeer handig in gebruik voor uiteenlopende doeleinden. Wanneer u een terrein af dient te zetten ter veiligheid of om mensen op een afstand te houden is dit afzetsysteem uitermate geschikt. De opvallende kleuren van de Skipper afzetpalen en de bijbehorende afzetlint trekken de aandacht en vallen van een afstand al op, ook in het donker.

Skipper afzetpalen van In-Liner

Skipper afzetpalen vormen een unieke manier om een gebied af te zetten. Zet creëren grens om een onveilig gebied om zo te werken aan een veiligere omgeving. Ze worden voornamelijk gebruikt in het openbaar: plaatsen waar aan de weg wordt gewerkt, parkeerplaatsen, gevaarlijke punten en afzetting op straat voor bijvoorbeeld een gat in de weg. Dit afzetsysteem is niet alleen functioneel, maar ook zeer duurzaam. De paaltjes en het 9-meter lange lint gaan dus lang mee.

in-liner-skipper-afzetlint-6

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Skipper Kunststof afzetpaal
in-liner-skipper-afzetlint-2

Makkelijk te bevestigen

Een groot voordeel van de Skipper afzetpalen is de gebruiksvriendelijkheid. De handige bevestigingswijze maakt het zeer eenvoudig om snel een afzetting te creëren. Dankzij het universele kliksysteem klikt u het Skipper element eenvoudig op de top van de meeste verkeerskegels of op het eigen unieke “Post & Base System”. Tevens is het via de losse onderdelen te bevestigen aan een muur, auto (magneet), glas of een stelling. Dit afzetsysteem bespaart u tijd, opslagruimte en geld.

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Bestel direct

In-liner kan u, als officiële verdeler van dit unieke systeem, de beste Skipper afzetpalen aanbieden. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie en indien gewenst stellen wij voor u een offerte op. Twijfel daarom niet om contact op te nemen.