Rode loper paaltjes2018-11-09T13:12:56+00:00

Rode loper paaltjes

Een geheel vrijblijvende offerte van Frank of Dirk

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Luxe paaltjes met rode loper sfeer

Er zitten meer gedachtes achter afzetpalen. De goede keuze afzetpaal kan de sfeer van uw evenement opmerkelijke verbeteren. Onze rode loper paaltjes stralen een chique en officiële sfeer uit. Het laat zien dat uw evenement van kwaliteit is en zorgt dat uw genodigden zich speciaal gaan voelen.

De verschillende kleur- en structuurkeuzes van onze rode loper paaltjes zorgen ervoor dat deze prima bij het kleurschema van uw evenement past. De materiaalkeuze van het koord in combinatie met de strakke zilverkleurige voeten straalt luxe uit. Perfect voor gelegenheden als premières, gala’s, VIP-evenementen, high-end winkels, restaurants, bioscopen en galeries.

in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-rope-koorden-huren

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Rode loper paaltjes

Door gebruik te maken van een koord in plaats van de band heeft dit type afzetpaal de naam “in-liner rope“ gekregen, ook wel rode loper paaltjes genoemd. Dit zorgt voor een authentieke Hollywood look welke een ware sfeermaker is. De koorden van onze paaltjes voor de rode loper zijn los leverbaar in diverse versies.

Deze paaltjes worden vaak gebruikt bij rode lopers. Ook als afzetpaaltjes voor belangrijke kunststukken is dit een geliefd type binnen de musea-en galeriewereld. De afzetkoorden zijn leverbaar in rood en zwart, velours of gevlochten. Onze rode loper paaltjes houden niet alleen omstanders op afstand, ze zorgen bij drukte ook voor een gestroomlijnde binnenkomst. En dat ook nog eens in stijl!

Hoogte: 980 mm
Materiaal: 50 mm staal

Afwerking: zilverkleurig
Voet: Zilver

Gewicht: ca. 11 kg
Koordlengte: ca. 150 cm

Koordtype en kleur: zwart velours, zwart gevlochten, rood velours, rood gevlochten
Haakkleur: zilverkleurig

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Rode loper paaltjes kopen

Bij In-Liner kunt u de beste rode loper paaltjes kopen. Wij verzekeren u van kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of het aanvragen van een offerte op maat.