Luxe paaltjes met rode loper sfeer

Er zitten meer gedachtes achter afzetpalen. De goede keuze afzetpaal kan de sfeer van uw evenement opmerkelijk verbeteren. Onze rode loper paaltjes stralen een chique en officiële sfeer uit. Het laat zien dat uw evenement van kwaliteit is en zorgt dat uw genodigden zich speciaal gaan voelen.

De verschillende kleurmogelijkheden van materiaal en koorden van onze rode loper paaltjes kunnen gelijk zijn aan het kleurgebruik van uw situatie. Het 1,5 meter lange koord in combinatie met de strakke zilverkleurige voeten straalt luxe uit.

Perfect voor gelegenheden als premières, gala’s, VIP-evenementen, luxe winkels, restaurants, bioscopen en galeries.

in liner afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal rope koorden huren
Rode Loper Paaltje afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal Koord kopen huren in liner

Rode loper paaltjes

Door gebruik te maken van een koord in plaats van de band heeft dit type afzetpaal de naam “in-liner rope“ gekregen, ook wel rode loper paaltjes genoemd. Dit zorgt voor een authentieke Hollywood look welke een ware sfeermaker is. De koorden van onze paaltjes voor de rode loper zijn los leverbaar in diverse versies.

Deze paaltjes worden vaak gebruikt bij rode lopers. Ook als afzetpaaltjes voor belangrijke kunststukken is dit een geliefd type binnen de musea-en galeriewereld. De afzetkoorden zijn leverbaar in rood en zwart, velours of gevlochten. Onze rode loper paaltjes houden niet alleen omstanders op afstand, ze zorgen bij drukte ook voor een gestroomlijnde binnenkomst. En dat ook nog eens in stijl!

Rode loper paaltjes kopen

Bij In-Liner kunt u de beste rode loper paaltjes kopen. Wij verzekeren u van kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of het aanvragen van een offerte op maat.

Contact