Referenties afzetpalen

Waar staan alle mensen o.a. achter onze afzetpaaltjes.

 • Van musea tot luchthaven
 • Van evenement tot aan winkels
 • En van scholen tot aan kerken

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes

  De voordelen van afzetpaaltjes huren

  Betaal naar gebruik

  Afzetpaaltjes huren komt met veel voordelen voor uw evenement of terrein. U heeft de paaltjes alleen zo lang u ze nodig heeft en daarna kunnen ze gewoon weer terug naar in-liner®. Op die manier is iedereen blij! Andere voordelen bij in-liner® zijn

  Voorraad

  Wij beschikken over een grote eigen voorraad, waardoor we in de meeste gevallen alle door u gewenste materialen direct beschikbaar hebben. Op deze manier kunnen wij u razendsnel voorzien van afzetpaaltjes en kunt u ongestoord verder met uw plannen.

  Afhalen & Bezorgen

  Zowel afhalen als bezorgen zijn opties bij in-liner®. Wij bieden deze transportmogelijkheden vanaf 20 afzetpaaltjes. Uiteraard kunt u al vanaf 1 paaltje bij ons terecht om deze op te halen. Er is dus geen sprake van een minimum bestelaantal wanneer u de paaltjes zelf kunt ophalen.

  Lange Huur

  Heeft u meerdere evenementen op de planning en denk u de paaltjes daarom voor een langere tijd nodig te hebben? Geen probleem! Voor de huur van een langere periode hebben we speciale tarieven die het voor u aantrekkelijk maken.

  Twee Landen

  Wij bieden onze diensten en producten aan in twee landen: België en Nederland. Heeft u een evenement in één van deze landen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat!

  Meer dan 1km!

  Heeft u een lange afstand die overbrugt dient te worden met afzetpaaltjes? Kijk niet verder! in-liner® biedt de mogelijkheid het afzetten van 2,90m (1 afzetpaal) tot meer dan 1km!