De stabiele kwaliteit van in-liner afzetpalen

De Stabiele Kwaliteit van in liner Afzetpalen

Afzetpalen van in-liner geven overtuigend de juiste richting aan

In-liner is een Belgische onderneming welke levert door heel Europa. Ontwikkeld om gebruikers een betere kwaliteit te kunnen bieden dan het gemiddelde kwaliteitsniveau. In-liner afzetpalen hebben een geoptimaliseerd gewicht waardoor ze niet snel omvallen, omwaaien of omvergelopen worden. Dit met behoud van gemak van plaatsen. Het lint is langer dan standaard, zodat u minder paaltjes nodig heeft. De voet is wat breder voor optimale stabilisatie, en voorzien van een rubberen vloerbeschermer. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat onze afzetpalen met andere systemen te combineren zijn

Afzetpalen van in-liner in één oogopslag:

 • Ontwikkelt in eigen beheer
 • Verhuur en verkoop van afzetpalen
 • Hoogwaardig, stabiel en duurzaam systeem
 • Representatieve uitstraling
 • 36 centimeter brede voet met anti-slip vloerbeschermer
 • Gewicht per stuk: 11 kilo
 • Leverbaar in zwarte coating of RVS
 • Sterk polyester uittreklint in geweven kwaliteit
 • Lintcassette voorzien van een remsysteem
 • Snel te monteren zonder gereedschap
 • Lint in uni-kleuren, in signaalkleuren en met tekst of logo
 • Snelle levering in Nederland en België
 • 2 jaar garantie
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
 • 4-zijdig te gebruiken

Afzetpalen zijn breed inzetbaar

Dat in-liner afzetpalen breed inzetbaar zijn, kunt u gerust letterlijk nemen. Als een van de weinige producenten leveren wij afzetpalen met lint met een lengte tot 4,5 meter. Kiest u (aanvullend) voor afzetlint, geschikt voor wandmontage, dan is ook lint tot 4,5 meter mogelijk. Het uittreklint rolt zich op in een cassette. Het lint zelf is gemaakt uit polyestervezels in een zeer stevige, geweven kwaliteit. Het complete systeem is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Is het nodig om lint te vervangen? Dan gaat dit eenvoudig door de oude cassette te vervangen voor een nieuwe.

“In-liner afzetpalen zijn in een aantrekkelijke mix tussen robuustheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid ontworpen om opgemerkt te worden.”

Het juiste lint, passend bij de toepassing

De inzet van afzetpalen is een vorm van non-verbale communicatie. Aanwezigen zien in een oogopslag welke route te volgen is. Of juist waar het verboden is om heen te gaan. Kleurgebruik speelt daarbij bewust en onbewust een rol. Niet voor niets bestaan er ‘signaalkleuren’ ‘rustgevende kleuren’ of ‘neutrale kleuren’. Het in-liner systeem is daarom leverbaar in veel verschillende uni-kleuren en in signaalkleuren. Daarnaast is het mogelijk het lint te laten voorzien van een tekst of uw logo. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 • Afzetpalen met uni-lint in tal van kleuren
 • Signaallint rood/wit en geel/zwart
 • Met logo gepersonaliseerd lint
 • Lint gepersonaliseerd met een tekst
 • Rode loper paaltjes met koord

Toepassing van afzetpalen in publieke ruimten

Een representatief ontwerp, gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers maken in-liner afzetpalen erg geschikt voor gebruik in publieke ruimten. De toepassing heeft zich inmiddels bewezen op tal van locaties. Waaronder op luchthavens, in musea, op stations, tijdens evenementen en in winkelcentra.

Afzetpalen voor industriële toepassingen

Afzetpalen met lint op industriële locaties zorgen voor een duidelijke afbakening. Dit kan nodig zijn wanneer een deel van de ruimte niet betreden mag worden. Maar ook voor het afzetten van een deel van een magazijn of parkeerplaats zijn afzetpalen met lint erg geschikt. Voor industriële toepassingen leveren wij o.a. afzetpalen met geel-zwart of rood-wit waarschuwingslint. Het lint is 3 meter lang en van een zware kwaliteit polyester. U kunt dit systeem combineren met in-liner wandhouders voorzien van 4,5 meter signaallint.

Rode loper paaltjes

Wilt u een opvallend statement maken tijdens uw volgende event? In-liner afzetpalen zijn ook leverbaar als afzetpalen voor langs de rode loper. In dat geval is het lint vervangen door een feestelijk koord, leverbaar in rood of zwart. Rode loper paaltjes zijn zowel te huur als te koop. Vraag naar de mogelijkheden.

Direct leverbaar vanuit onze webshop

Het in-liner systeem is direct vanuit onze webshop leverbaar in Nederland en België. Daarnaast bieden we wandhouders, cassettes met uitrollint, klikbare kaarthouders voor extra informatie en een assortiment Skipper signaal afzetpalen. Dit samen zorgt voor een compleet assortiment veiligheids-afzetsystemen.

Over In-liner

In-liner biedt een stevig antwoord aan organisaties die op zoek zijn naar goed functionerende afzetpalen. Met onderscheidende optimalisaties hebben we in eigen beheer gewerkt aan ontwerpen die robuuster zijn, er mooi uitzien en eenvoudig in te zetten zijn. Deze optimalisaties zijn gerealiseerd tegen minimale meerkosten. In-liner afzetpaaltjes zijn betrouwbaar, solide en betaalbaar!

U bestelt in-liner afzetpalen eenvoudig online in onze webshop. Voor persoonlijke advies of een offerte voor afzetpalen met gepersonaliseerd* lint kunt u zowel telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen.