Afzetpaaltjes met lint

Een geheel vrijblijvende offerte

 • Extra lang lint van 3 meter
 • Veilig remsysteem van het lint
 • Extra zware paal van 11 kg

Afzetpaaltjes met lint voor veelzijdige toepassingen

in-liner is een aansprekende aanbieder van afzetpaaltjes met lint. Wij hebben een eigen merk ontwikkeld en vervaardigd, dat volledig aansluit op het gebruik in de praktijk. Doordat we het gehele proces in eigen beheer hebben, kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze afzetpaaltjes met lint zijn dan ook uitstekend geschikt voor veelzijdige toepassingen.

Onze afzetpaaltjes zijn op de markt gebracht onder de naam -n-liner belt. De situaties uit de praktijk hebben we gebruikt als blauwdruk voor de ontwikkeling van het ontwerp. Hiermee onderscheiden we ons sterk in verhouding met andere aanbieders.

Zo kunnen we afzetpaaltjes aanbieden met een geïntegreerd lint van maar liefst 3 meter. Dit is minimaal 50% langer dan de lengte van het lint van de meeste afzetpaaltjes van vergelijkbare aanbieders.

Onze afzetpaaltjes worden rechtstreeks vanuit de fabriek door ons aan de gebruiker geleverd, zonder tussenkomst van importeur of groothandel.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes
  in liner afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal belt bedrukt lint kopen e1498662492882
  afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal RVS lint kopen huren in liner

  De duurzame kwaliteit van het lint van het afzetpaaltje

  Voor het lint van het afzetpaaltje hebben we gekozen voor materiaal van hoogstaande kwaliteit. De band is vervaardigd van zwaar geweven polyester vezels die zorgt voor een zeer lange levensduur van het lint. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de veiligheid als de afzetpalen in gebruik zijn. Het lint heeft een veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem, zodat het niemand kan bezeren als deze onzorgvuldig wordt losgemaakt. Om te voorkomen dat het lint wordt losgemaakt zonder dat dit de bedoeling is, is de constructie voorzien van een “vergrendeling”.

  Afzetpaaltje met lint

  Een in-liner afzetpaaltje is in twee delen uitgevoerd, is voorzien van een ingebouwd 3 meter lang lint en heeft een stabiele zware voet. De afzetpaal kan in half matte zwarte poedercoating of uit licht geschuurd inox (RvS) uitgevoerd worden.

  De paaltjes hebben een gewicht van 11 kilogram en hebben een brede voet (doorsnede 36 cm) voorzien van vloerbeschermer uit één stuk, vervaardigd van rubber. Een in-liner belt afzetpaaltje met lint is gemakkelijk en zonder gereedschap in elkaar te zetten. In slechts een kort tijdsbestek is het afzetpaaltje te gebruiken.

  De afzetpaal heeft een universeel systeem en is desgewenst te koppelen aan andere systemen. De linten kunnen op 4 standen aan de paaltjes geklikt worden.

  Afzetpaaltjes met lint op kleur en eventueel bedrukt

  Wij kunnen onze zéér gebruiksvriendelijke afzetpaaltjes voorzien van gekleurd lint, eventueel kunnen wij ook uw logo drukken op het lint. De bedrukking van uw logo kan uitgevoerd worden op een lint met als ondergrond uw huiskleur in PMS.

  Wij adviseren u gebruik te maken van een tweezijdige bedrukking waarbij uw logo om-en- om gedrukt zal worden. Op onze website vindt u het lint in de standaard kleuren.

  Mocht u op onze website nog niet direct kunnen vinden wat u in uw gedachte heeft, neem dan zeker contact met ons om onze maatwerk mogelijkheden te ontdekken. Vanaf 10 stuks kunnen wij u een offerte op maat aanbieden voorzien van een digitaal voorbeeld van uw logo.