Afzetpaaltjes Huren

Een geheel vrijblijvende offerte

 • Extra lang lint van 3 meter
 • Veilig remsysteem van het lint
 • Geen eenmalige aanschafkosten

Bij in-liner bieden wij ook de mogelijkheid om onze afzetpaaltjes te huren, zodat u de paaltjes niet lánger in uw bezit heeft dan nodig, dus vergt geen opslagruimte bij u, als ze niet gebruikt worden.

We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u voor uw evenement deze hulp goed kunt gebruiken, maar dat u de paaltjes zeer incidenteel nodig heeft. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren.

Door middel van afzetpaaltjes kunt u verschillende dingen controleren, zoals het sturen van wachtrijen of mensenmassa’s, een afzetting vormen bij een plek of voorwerp waar geen mensen mogen komen, ongenodigde op afstand houden.

Misschien wilt u simpelweg een luxe sfeer creëren door middel van stijlvolle rode loper paaltjes, ook die kunt u bij ons huren.

Mogelijkheden om afzetpaaltjes te huren

Afzetpaaltjes huren? Wij bieden een totaalpakket, dat we geheel op maat kunnen samenstellen. U heeft bij ons één aanspreekpunt om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Vanaf 20 stuks kunnen we ook het volledige transport voor u verzorgen. We komen dan alles afleveren en natuurlijk weer ophalen. Onder de 20 stuks zullen de transportkosten in verhouding waarschijnlijk te hoog worden.

U kunt de afzetpaaltjes al huren vanaf 1 exemplaar. Afhalen is mogelijk in België én Nederland.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes

  De voordelen van afzetpaaltjes huren

  Betaal naar gebruik

  Afzetpaaltjes huren komt met veel voordelen voor uw evenement of terrein. U heeft de paaltjes alleen zo lang u ze nodig heeft en daarna kunnen ze gewoon weer terug naar in-liner®. Op die manier is iedereen blij! Andere voordelen bij in-liner® zijn

  Voorraad

  Wij beschikken over een grote eigen voorraad, waardoor we in de meeste gevallen alle door u gewenste materialen direct beschikbaar hebben. Op deze manier kunnen wij u razendsnel voorzien van afzetpaaltjes en kunt u ongestoord verder met uw plannen.

  Afhalen & Bezorgen

  Zowel afhalen als bezorgen zijn opties bij in-liner®. Wij bieden deze transportmogelijkheden vanaf 20 afzetpaaltjes. Uiteraard kunt u al vanaf 1 paaltje bij ons terecht om deze op te halen. Er is dus geen sprake van een minimum bestelaantal wanneer u de paaltjes zelf kunt ophalen.

  Lange Huur

  Heeft u meerdere evenementen op de planning en denk u de paaltjes daarom voor een langere tijd nodig te hebben? Geen probleem! Voor de huur van een langere periode hebben we speciale tarieven die het voor u aantrekkelijk maken.

  Twee Landen

  Wij bieden onze diensten en producten aan in twee landen: België en Nederland. Heeft u een evenement in één van deze landen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat!

  Meer dan 1km!

  Heeft u een lange afstand die overbrugt dient te worden met afzetpaaltjes? Kijk niet verder! in-liner® biedt de mogelijkheid tot het afzetten van 3 meter (1 afzetpaal) tot meer dan 2 km!