Afzetpaaltjes

Bestel nu in onze shop

 • Extra lang lint van 3 meter
 • Veilig remsysteem van het lint
 • Extra zware paal van ca. 11 kg.
 • Gratis verzending vanaf € 600,-

Afzetpaaltjes ontworpen om op te vallen

In-liner afzetpaaltjes zijn ontworpen voor al die locaties waar u mensen op efficiënte, maar vriendelijke manier wilt wijzen op een te volgen route. De afzetpaaltjes hebben een stevige voet met vloerbescherming. In de afzetpaal bevindt zich de lintcassette met remsysteem. Dit stevig, geweven polyester lint is geschikt voor binnen en buiten. De bediening is eenvoudig. Plaats de afzetpaaltjes waar u wilt en klik het lint eenvoudig in de volgende afzetpaal.

Afzetpaaltjes kopen

Het lint is leverbaar in uni-kleuren, in signaalkleuren en leverbaar met logo of tekst. Maak uw keus online in onze webshop. Of vraag vandaag nog uw offerte voor gepersonaliseerde afzetpaaltjes met lint aan.

“Crowd control door middel van afzetpaaltjes met lint? in-liner afzetpaaltjes leiden bezoekersstromen in goede banen”

Hierom kiest u voor de zichtbaarheid en betrouwbaarheid van in-liner afzetpaaltjes:

 • Uitstekende kwaliteit en duurzaamheid met een hoogwaardige uitstraling
 • Solide, 36 centimeter, brede voet met rubberen vloerbeschermer
 • Gewicht afzetpaaltjes van wel 11 kilo
 • Sterk polyester lint in geweven kwaliteit
 • Remsysteem dat terugschieten van het lint voorkomt
 • Snel en zonder gereedschap te monteren afzetpaaltjes
 • In-liner afzetpaaltjes kunt u koppelen aan uw bestaande systeem
 • Lint in uni-kleuren, in signaalkleuren en met tekst of logo
 • Bij aankoop 2 jaar garantie
 • Snelle levering in Nederland en België

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes
  in liner afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal belt bedrukt lint kopen e1498662492882
  afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal RVS lint kopen huren in liner

  Verschillende afzetpaaltjes kopen

  Afzetpaaltjes met lint bieden een juiste balans tussen veiligheid, overzichtelijkheid en gastvrijheid. Overal waar crowd control belangrijk is, bieden onze afzetpaaltjes overzichtelijkheid. Met behoud van een vriendelijk karakter. Het systeem is snel en flexibel inzetbaar. Montage zonder gereedschap maken het opstellen van de afzetpaaltjes snel en aangenaam.

  Afzetpaal

  Op locaties waar grote mensenstromen een bepaalde route dienen te volgen bieden afzetpaaltjes structuur. In één oogopslag is het duidelijk wat er van de bezoekers verwacht wordt. Dit geeft overzicht en duidelijkheid. Zowel voor de bezoekers als voor u als organisatie. Wilt u uw afzetpaaltjes nog efficiënter inzetten? Dit kan door te kiezen voor lint met een tekst of logo. Lint met tekst geeft bezoekers extra informatie. Dit is efficiënt op luchthavens. Maar ook goed inzetbaar tijdens evenementen en beurzen. Via ons in-liner Private Label kunnen afzetpaaltjes worden voorzien van gepersonaliseerd lint. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

  Afzetpalen

  Signaleren met afzetpaaljes op werklocaties en in magazijnen

  Signalering maakt een belangrijk onderdeel uit van te nemen veiligheidsmaatregelen op (industriële) werklocaties. Afzetpaaltjes met lint in signaalkleuren maken duidelijk dat bepaalde delen van de ruimte niet toegankelijk zijn. Bent u op zoek naar afzetpalen met geel-zwart of rood-wit waarschuwingslint? U vindt deze in onze collectie in een stabiele, zwart gecoate of RVS-uitvoering. Uitgevoerd met 3 meter lang lint van zwaar geweven polyestervezels. In-liner afzetpaaltjes met signaallint zijn zonder gereedschap snel te monteren. Een rubberen anti-sliplaag onder de voet zorgt voor extra stabiliteit.

  Afzetpalen en hospitality

  Crowd control binnen de hospitality- en evenementenbranche? Een goede eerste indruk zet de toon. Een prettig ontvangst waarbij veiligheid en overzicht in het oog springen is van belang voor zowel uw gasten als uw medewerkers. De inzet van afzetpalen met lint zorgt voor een gecontroleerde en overzichtelijke toestroom en begeleiding van bezoekers. Wilt u kiezen voor feestelijke ‘rode loper afzetpalen’? Wij bieden deze zowel te koop als te huur aan.

  ‘In-liner lint-afzetpalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Wereldwijd bewijzen ze hun dienst op luchthavens, in musea, binnen de logistiek, industrie en tijdens evenementen’.

  Afzetpaaltjes zijn universeel inzetbaar

  Bij het ontwerpen is rekening gehouden met een brede toepasbaarheid. In-liner afzetpalen sluiten daarom vaak ook moeiteloos aan op andere systemen. Zonder gereedschap zijn de afzetpaaltjes snel te monteren. De cassette met daarin het lint is in de standaard verwerkt. Tijdens het terugrollen loopt het lint langs een remsysteem. Dit verhindert snel en ongecontroleerd terugschieten van het lint.

  Afzetpaal uitvoeringen

  We durven te stellen dat de afzetpalen van in-liner een van de meest stabiele en duurzame afzetpaaltjes ter wereld zijn. Alles is gemaakt om lang mee te gaan. Mocht vervanging van het lint nodig zijn, dan kunt u deze los bestellen. U bestelt het lint inclusief een nieuwe cassette. Deze is eenvoudig te wisselen met de oude cassette. Daarnaast hebben in-liner afzetpaaltjes een representatief uiterlijk. Samengevat zijn dit meest in het oog springende kenmerken van in-liner afzetpaaltjes:

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Vergaand geoptimaliseerd vergeleken met afzetpaaltjes van andere merken
  • Representatief en signalerend met bedrukt lint
  • Stabiel met behoud van draagbaarheid
  • Naast verkoop kunt u ook afzetpaaltjes huren
  • Snelle levering in Nederland en België

  Afzetpaal voor zichtbaarheid en veiligheid

  Afzetpaal met lint voor situaties die om betrouwbaarheid vragen

  Elke in-liner afzetpaal is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Gemaakt om te presteren op locaties waar hoge eisen wordt gesteld aan gebruiksgemak en betrouwbaarheid. In-liner afzetpalen worden geleverd met 3 meter lang lint. Wat langer is dan bij een standaard afzetpaal. Daardoor heeft u minder paaltjes nodig bij een lange markering. Daarnaast zijn de cassettes waar het lint zich in oprolt voorzien van een remsysteem. Een solide, 11 kilo wegende constructie maakt van elke in-liner afzetpaal een uiterst betrouwbaar hulpmiddel. Kortom, met in-liner heeft u alles in huis om crowd control in goede banen te leiden.

  “Bezoekers gericht door ruimten leiden of ontoegankelijke zones aanduiden? Een in-liner afzetpaal is ervoor gemaakt!”

  Afzetpalen voor elke toepassing

  Op tal van locaties waar crowd control gewenst is, bewijzen in-liner afzetpalen hun dienst. Een van de vele voordelen van het in-liner systeem is de ongekende stabiliteit. Doordat de paal en voet samen een gewicht van 11 kilo hebben, zijn de in-liner afzetpalen erg stabiel. Daarnaast is de voet afgewerkt met een anti-sliplaag. Hierdoor wordt de stabiliteit extra verstrekt. Zonder dat er gereedschap aan te pas komt, zet u in-liner afzetpalen in een handomdraai in elkaar. Het lint rolt op in een cassette. Deze is netjes verwerkt in de standaard. Een slot zorgt ervoor dat bijvoorbeeld kinderen het lint niet makkelijk loskrijgen. Een remsysteem zorgt ervoor dat het lint in een gelijkmatig tempo opgerold en niet alle kanten opschiet.

  Afzetpalen voor vele mogelijkheden

  In-liner afzetpaaltjes zijn ontwikkeld om te presteren. Of het nu gaat om het in goede banen leiden van mensenstromen of om het afzetten van locaties waar aanwezigheid niet gewenst of verboden is. We bieden een grote verscheidenheid aan afzetmarkeringen. Daarmee zorgen we voor maximale zichtbaarheid op al die locaties waar veiligheid een rol speelt.

  Bestel vandaag nog uw afzetpaaltjes eenvoudig online in onze webshop. Voor persoonlijke advies, of een offerte voor afzetpalen met gepersonaliseerd* lint kunt u zowel telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen.