Afzetpaaltjes met bedrukt lint

Een geheel vrijblijvende offerte

 • Extra lang lint van 3 meter
 • Veilig remsysteem van het lint
 • Extra zware paal van ca. 11 kg.
 • Gratis verzending vanaf € 600,-

Afzetpaaltjes met lint op kleur en eventueel bedrukt

Wij kunnen onze zéér gebruiksvriendelijke afzetpaaltjes voorzien van gekleurd lint, eventueel kunnen wij ook uw logo drukken op het lint. De bedrukking van uw logo kan uitgevoerd worden op een lint met als ondergrond uw huiskleur in PMS.

Wij adviseren u gebruik te maken van een tweezijdige bedrukking. waarbij uw logo om-en- om gedrukt zal worden. Elders op de website vindt u het lint in onze standaard kleuren.

Mocht u op onze website nog niet direct kunnen vinden wat u in uw gedachte heeft, neem dan zeker contact met ons op om onze “maatwerk”- mogelijkheden te ontdekken. Vanaf 10 stuks kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Eventueel ontvangt u een digitaal voorbeeld van het lint met uw logo/opdruk.

Afzetpaaltje met lint

Een in-liner afzetpaaltje bestaat uit twee delen de paal en de voet en is voorzien van een ingebouwd 3 meter lang uittrekbaar lint, als cassette in de paal. De afzetpaal kan in half matte zwarte poedercoating of uit licht geschuurd inox (voluit) roestvrij staal) uitgevoerd worden.

De paaltjes hebben een gewicht van ca 11 kilogram en hebben een brede voet (doorsnede 36 cm), voorzien van vloerbeschermer uit één stuk, vervaardigd van rubber. Een in-liner afzetpaaltje is gemakkelijk en zonder gereedschap in elkaar te zetten. In slechts een kort tijdsbestek is het afzetpaaltje gebruiksklaar.

De afzetpaal heeft een vrij universeel systeem en is daardoor vaak te koppelen aan de meeste bestaande systemen. De linten kunnen op 4 standen aan de paaltjes geklikt worden.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes
  in liner afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal belt bedrukt lint kopen e1498662492882
  afzetpaaltjes afzetpalen afzetpaal RVS lint kopen huren in liner

  De duurzame kwaliteit van het lint van het afzetpaaltje

  Voor het lint van het afzetpaaltje hebben we gekozen voor materiaal van hoogstaande kwaliteit. De band is vervaardigd van zwaar geweven polyester vezels die zorgt voor een zeer lange levensduur van het lint. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de veiligheid als de afzetpalen in gebruik zijn. Het lint heeft een veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem, zodat het niemand kan bezeren als deze onzorgvuldig wordt losgemaakt. Om te voorkomen dat het lint wordt losgemaakt zonder dat dit de bedoeling is, is de constructie voorzien van een “vergrendeling”.

  Afzetpaaltjes met lint voor veelzijdige toepassingen

  In-liner is een aansprekende aanbieder van afzetpaaltjes met lint. Wij hebben een eigen merk ontwikkeld en vervaardigd, dat volledig aansluit op het gebruik in de praktijk. Doordat we het gehele proces in eigen beheer hebben, kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze afzetpaaltjes met lint zijn dan ook uitstekend geschikt voor veelzijdige toepassingen.