Afzetpaaltjes aanbieding

Een geheel vrijblijvende offerte van onze servicemedewerkers

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

In-Liner is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van unieke afzetpaaltjes met lint of koord. Onze afzetpaaltjes zijn bruikbaar voor vele toepassingen en zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hanteren we een scherpe prijsstelling en vindt u op deze pagina ook welke afzetpaaltjes we in de aanbieding hebben.

Het gebruik van afzetpaaltjes is een uitstekende methode om een grote stroom mensen letterlijk in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen de paaltjes gebruikt worden om mensen op afstand te houden. Dit soort paaltjes worden dan ook veelvuldig gebruikt op luchthavens, bij tentoonstellingen, beurzen en andere evenementen.

De aantrekkelijke prijsstelling van In-Liner

In-Liner is een zeer aansprekende aanbieder van afzetpaaltjes. We bieden een ruime keuzemogelijkheid en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast onderscheiden we ons doordat onze paaltjes zijn voorzien van een lint van bijna drie meter lengte. Hierdoor heeft u veel minder paaltjes nodig dan bij andere aanbieders het geval is. De investering is dus lager, maar wél met hetzelfde resultaat. Als u prijsbewust bent kunt u ook gebruik maken van onze aantrekkelijke aanbieding die op deze pagina afgebeeld staat.

Koop en/of Huur

Beide is mogelijk en daarin bieden we ook een uitgebreide service. Klantgerichtheid staat bij ons voorop dus voor maatwerk draaien we ons hand niet om. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Soorten afzetpaaltjes in de aanbieding

afzetpaaltjes aanbieding

Onder de naam In-Liner Belt hebben we een eigen merk ontwikkeld dat volledig is afgestemd op de wensen van de gebruiker. Deze lijn hebben we volledig zelf in productie waardoor we ook zelf de prijsstelling kunnen bepalen.

Hierdoor kunnen we regelmatig items uit de In-Liner Belt lijn tegen een zeer scherpe prijs aan u aanbieden. De afzetpaaltjes die in de aanbieding zijn, vindt u op deze pagina. Het is raadzaam om hier snel van te profiteren, want de aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt! Mocht u overigens misgrijpen is het zeker raadzaam om deze pagina in de gaten te houden. We hebben immers meerdere soorten In-Liner Belt afzetpaaltjes die regelmatig in de aanbieding zijn.

Een In-Liner Belt afzetpaaltje heeft unieke kenmerken die we hieronder voor u op een rijtje zetten:

  • 290 cm. lange band; 50% langer dan alle concurrenten
  • Zwaar geweven polyester vezels van de band hebben een zeer lange levensduur
  • Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem van de band
  • Band met slot ter voorkoming van ongevallen
  • Ingebouwde vloerbeschermers van rubber vervaardigd uit één stuk
  • Gemakkelijk in een kort tijdsbestek (zonder gereedschap) in elkaar te zetten
  • Vervangbaar bandmechanisme
  • Universeel band einde sluit aan op bijna elke andere afzetpaal

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Profiteer van uw voordeel en bestel direct bij In-Liner

Heeft u interesse om van de aantrekkelijke aanbieding die u op deze pagina afgebeeld ziet gebruik te maken? Bestel dan direct bij In-Liner.

We weten uit ervaring dat er vaak veel interesse is in deze aanbiedingen en dat we vaak snel door onze voorraad heen zijn. De aantrekkelijke prijsstelling is voor veel mensen een doorslaggevende factor.

De afzetpalen van In-Liner zijn via onze webwinkel, www.in-liner.com, of op offerte basis te bestellen.

We hebben een aantal veel gekozen kleuren afzetlint op voorraad leverbaar. Dit zijn de kleuren zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en fel oranje. Deze kleuren hebben een korte levertijd. Ook andere kleurcombinaties en ontwerpen kunnen wij zonder enig probleem aan u leveren. Dit doen wij graag voor u op aanvraag.