Afzetpaaltjes aanbieding

Een geheel vrijblijvende offerte

 • Extra lang lint van 3 meter
 • Veilig remsysteem van het lint
 • Extra zware paaltjes van 11 kg.

In-Liner is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van unieke afzetpaaltjes met lint of koord. Onze afzetpaaltjes zijn bruikbaar voor vele toepassingen en zijn van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hanteren we een scherpe prijsstelling en vindt u op deze pagina ook welke afzetpaaltjes we in de aanbieding hebben.

Het gebruik van afzetpaaltjes is een uitstekende methode om een grote stroom mensen letterlijk in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen de paaltjes gebruikt worden om mensen op afstand te houden. Dit soort paaltjes worden dan ook veelvuldig gebruikt op luchthavens, bij tentoonstellingen, beurzen en andere evenementen.

De aantrekkelijke prijsstelling van In-Liner

In-Liner is een zeer aansprekende aanbieder van afzetpaaltjes. We bieden een ruime keuzemogelijkheid en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast onderscheiden we ons doordat onze paaltjes zijn voorzien van een lint van bijna drie meter lengte. Hierdoor heeft u veel minder paaltjes nodig dan bij andere aanbieders het geval is. De investering is dus lager, maar wél met hetzelfde resultaat. Als u prijsbewust bent kunt u ook gebruik maken van onze aantrekkelijke aanbieding die op deze pagina afgebeeld staat.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes

  Soorten afzetpaaltjes in de aanbieding

  afzetpaal aanbieding e1392127735774

  Onder de naam In-Liner Belt hebben we een eigen merk ontwikkeld dat volledig is afgestemd op de wensen van de gebruiker. Deze lijn hebben we volledig zelf in productie waardoor we ook zelf de prijsstelling kunnen bepalen.

  Hierdoor kunnen we regelmatig items uit de In-Liner Belt lijn tegen een zeer scherpe prijs aan u aanbieden. De afzetpaaltjes die in de aanbieding zijn, vindt u op deze pagina.

  Het is raadzaam om hier snel van te profiteren, want de aanbieding is beschikbaar zolang de voorraad strekt! Mocht u overigens misgrijpen is het zeker raadzaam om deze pagina in de gaten te houden. We hebben immers meerdere soorten In-Liner Belt afzetpaaltjes die regelmatig in de aanbieding zijn.

  Een In-Liner Belt afzetpaaltje heeft unieke kenmerken die we hieronder voor u op een rijtje zetten:

  • 3 meter lange band; 50% langer dan alle concurrenten.
  • Zwaar geweven polyester vezels van de band hebben een zeer lange levensduur.
  • Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem van de band.
  • Band met slot ter voorkoming van ongevallen.
  • Ingebouwde vloerbeschermers van rubber vervaardigd uit één stuk.
  • Gemakkelijk in een kort tijdsbestek (zonder gereedschap) in elkaar te zetten.
  • Vervangbaar bandmechanisme.
  • Universeel band einde sluit aan op bijna elke andere afzetpaal.