Afzetpaaltjes accessoires

Een geheel vrijblijvende offerte van onze servicemedewerkers

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

In-Liner is één van de meest aansprekende aanbieders van afzetpaaltjes in België. We onderscheiden ons door toepassingen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker. We bieden een ruime keuze in afzetpaaltjes en bijbehorende accessoires. U kunt bij ons complete sets kopen, maar ook losse elementen om uw voorzieningen uit te breiden.

Afzetpaaltjes worden overal ter wereld veelvuldig gebruikt. Het is een ideale methode om grote groepen mensen op afstand te houden of in een goede richting te begeleiden. U treft de paaltjes dan ook veelvuldig op luchthavens, treinstations, festivals, tentoonstellingen, beurzen of andere evenementen aan.

De voordelen van een In-Liner Belt afzetpaaltje

In-Liner biedt een ruime keuze in afzetpaaltjes. Veel mensen staan letterlijk achter de linten van onze afzetpalen. Bij het ontwerpen en construeren van ons eigen merk, hebben we rekening gehouden met alle wensen uit de praktijk.

Een In-Liner Belt afzetpaaltje is een zeer stabiele constructie (van 11 kilo) die voorzien is van een lang lint. De banden kunnen op slot, waardoor voorkomen kan worden dat de band kan losschieten en uw bezoekers toch op ongewenste plaatsen komen.

Daarnaast voldoet het systeem aan alle veiligheidseisen. Om ongelukken te voorkomen kan dit lint voorzien worden van een slot. De band kan dus niet losschieten als er iemand aan zit. Daarnaast wordt het systeem standaard geleverd met een langzaam terugtrekkend remsysteem. De band schiet niet met een grote vaart terug in de cassette.

We onderscheiden ons ook door een scherpe prijsstelling. Onze afzetpaaltjes zijn voorzien van een 290 cm lange band. Hierdoor heeft u veel minder paaltjes nodig dan bij andere aanbieders het geval is. U hoeft dus minder te investeren voor hetzelfde resultaat. Het lint is gemaakt van zwaar geweven polyester vezels en hebben dus een lange levensduur.

Mocht één van de onderdelen van het systeem toch stuk gaan, hoeft u niet het volledige systeem te vervangen. Alle onderdelen zijn vervangbaar. Het systeem is eenvoudig en in een kort tijdsbestek in elkaar te zetten, zonder dat u hiervoor gereedschap nodig hebt.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Extra accessoires afzetpaaltjes

Naast complete sets kunt u ook losse accessoires bij ons bestellen. Hiervoor kunt u kiezen als u uw huidige voorzieningen wilt uitbreiden of vervangen. Hierbij kunt u denken aan een sign houder A4 om de bezoekers van informatie te voorzien, een rope muur oog, een magneet eindstuk, een belt montage receiver, een wandhouder of een cassette. Onze extra accessoires voor afzetpaaltjes zijn (in diverse modellen) los te bestellen. Ons systeem is aan te sluiten op vrijwel ieder ander merk afzetpaal, dus u zit niet aan uw huidige merk gebonden.

Signhouder A4

Rope muuroog

Magneet eindstuk

Belt montage receiver

Wandhouder

Cassette

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Bestel direct bij In-Liner

U kunt deze accessoires voor afzetpalen direct bij ons bestellen. Dit kunt u doen via onze webwinkel, www.in-liner.com, of op offerte basis.

De muurhouders en cassettes zijn leverbaar in diverse modellen. Daarnaast kunnen we het afzetlint voor u vormgeven in iedere gewenste kleur of logo afbeelding. We hebben een aantal veel gekozen kleuren afzetlint op voorraad leverbaar. Dit zijn de kleuren zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en fel oranje.

Onze afzetpaaltjes worden direct uit onze fabriek geleverd, zonder tussenkomst van een importeur of groothandel. Neem gerust contact met ons op als u een specifieke wens heeft.

We helpen u en uw bezoeker graag verder.