Afzetpaaltjes accessoires

In-Liner is één van de meest aansprekende aanbieders van afzetpaaltjes in België. We onderscheiden ons door toepassingen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker. We bieden een ruime keuze in afzetpaaltjes en bijbehorende accessoires. U kunt bij ons complete sets kopen, maar ook losse elementen om uw voorzieningen uit te breiden.

Afzetpaaltjes worden overal ter wereld veelvuldig gebruikt. Het is een ideale methode om grote groepen mensen op afstand te houden of in een goede richting te begeleiden. U treft de paaltjes dan ook veelvuldig op luchthavens, treinstations, festivals, tentoonstellingen, beurzen of andere evenementen aan.

De voordelen van een In-Liner Belt afzetpaaltje

In-Liner biedt een ruime keuze in afzetpaaltjes. Veel mensen staan letterlijk achter de linten van onze afzetpalen. Bij het ontwerpen en construeren van ons eigen merk, hebben we rekening gehouden met alle wensen uit de praktijk.

Een In-Liner Belt afzetpaaltje is een zeer stabiele paal (van 11 kilo) die voorzien is van een lang lint (3 meter). De banden kunnen op slot, waardoor voorkomen kan worden dat de band kan losschieten en uw bezoekers toch op ongewenste plaatsen komen.

Daarnaast voldoet het systeem aan alle veiligheidseisen. Om ongelukken te voorkomen kan dit lint voorzien worden van een slot. De band kan dus niet losschieten als er iemand aan zit. Daarnaast wordt het systeem standaard geleverd met een langzaam terugtrekkend remsysteem. De band schiet niet met een grote vaart terug in de cassette.

We onderscheiden ons ook door een scherpe prijsstelling. Onze afzetpaaltjes zijn voorzien van een 3 meter lange band. Hierdoor heeft u veel minder paaltjes nodig dan bij andere aanbieders het geval is. U hoeft dus minder te investeren voor hetzelfde resultaat. Het lint is gemaakt van zwaar geweven polyester vezels en hebben dus een lange levensduur.

Mocht één van de onderdelen van het systeem toch stuk gaan, hoeft u niet het volledige systeem te vervangen. Alle onderdelen zijn vervangbaar. Het systeem is eenvoudig en in een kort tijdsbestek in elkaar te zetten, zonder dat u hiervoor gereedschap nodig hebt.

Bestel direct bij In-Liner

U kunt deze accessoires voor afzetpalen direct bij ons bestellen. Dit kunt u doen via deze webshop of op offerte basis.

De muurhouders en cassettes zijn leverbaar in diverse modellen. Daarnaast kunnen we het afzetlint voor u vormgeven in iedere gewenste kleur of logo afbeelding. We hebben een aantal veel gekozen kleuren afzetlint op voorraad leverbaar. Dit zijn de kleuren zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen, paars en fel oranje.

Onze afzetpaaltjes worden direct uit onze fabriek geleverd, zonder tussenkomst van een importeur of groothandel. Neem gerust contact met ons op als u een specifieke wens heeft.

We helpen u en uw bezoeker graag verder.