Afzetpalen Kopen van In-Liner

Een geheel vrijblijvende offerte van Frank of Dirk

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Afzetpaaltjes zijn onmisbaar bij evenementen of bijeenkomsten waar veel mensen bij komen. Het zorgt dat omstanders of afstand worden gehouden, maar ook voor een gecontroleerde toestroom aan mensen. Zo kan je een wachtrij vormen om binnen te komen door middel van onze afzetpaaltjes. Ook kunnen ze gebruikt worden voor bijvoorbeeld kunsttentoonstellingen, om de kijker of veilige afstand van de kunstwerken te houden.

Ze zijn makkelijk de- en monteerbaar. Zo kan een opstelling van afzetpaaltjes altijd aangepast worden als de mensenstroom toch niet helemaal soepel verloopt. Bij In-Liner kunt u de beste afzetpaaltjes kopen. Wij hebben niet alleen kwalitatief de beste afzetpalen, maar door onze lintlengte (ca. 295 cm) heeft u minder afzetpaaltjes nodig, dus zijn we goedkoper dan de meeste van onze collega’s.

Afzetpaaltjes kopen

Onder de merknaam In-Liner belt hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes ontworpen en laten fabriceren. Onze afzetpaal staat voor Belgische kwaliteit en In-Liner staat bekend om onze klantgerichte service! Geen evenement is voor ons te lastig en we zijn er om u te helpen om alles in goede banen te leiden. Van rode lopers en winkelopeningen tot bioscopen en tentoonstellingen.

Koop en/of Huur

Beide is mogelijk en daarin bieden we ook een uitgebreide service. Klantgerichtheid staat bij ons voorop dus voor maatwerk draaien we ons hand niet om. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Hoogte: ca. 1000 mm
Materiaal: 63 mm staal

Afwerking: Poedercoating, Zwart of Mat RVS / Inox
Voet: Zwart / Inox

Gewicht: ca. 11 kg
Cassette: Voorzien van gepatenteerd remsysteem met slot

Kleuren band: zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en oranje. Andere kleuren op aanvraag.

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Afzetpalen kopen bij In-Liner

Indien u uw afzetpalen gaat kopen bij In-Liner kunnen wij u verzekeren van uitstekende kwaliteit. Onze afzetpaaljes bezitten een remsysteen dat ervoor zorgt dat de band langzaam en veilig terugtrekt. Dit mechanisme is eenvoudig vervangbaar. De universele uiteindes van onze banden passen op vrijwel elke afzetpaal o.a. Tensaberrier. Daarnaast hebben de zwaar geweven polyestervezels een zeer lange levensduur. Tevens kunnen de banden op slot, om losschieten te voorkomen als eraan gepeuterd wordt. De afzetpalen zijn makkelijk in elkaar te zetten en de voeten zijn voorzien van vloerbeschermers van rubber.

Verschillende afzetpaaltjes kopen

U kunt bij ons terecht voor het kopen van afzetpaaltjes met lint of rode loper paaltjes. Tevens kunt u bij ons ook afzetpaaltjes huren, mocht u een eenmalig evenement organiseren waarbij u graag het publiek in de juiste richting wilt sturen door middel van afzetpaaltjes.