Afzetpaaltjes Huren

/Afzetpaaltjes Huren
Afzetpaaltjes Huren2018-08-12T16:06:16+00:00
in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-inox-bedrukt-huren
in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-belt-huren

Afzetpaaltjes Huren

Bij in-liner® bieden wij u ook de mogelijkheid om onze afzetpaaltjes te huren, zodat u de paaltjes niet langer in uw bezit heeft dan nodig is. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u voor uw evenement deze hulp goed kunt gebruiken, maar dat u de paaltjes zeer incidenteel nodig heeft. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren. Doormiddel van afzetpaaltjes kunt u verschillende dingen controleren, zoals het sturen van wachtrijen of mensenmassa’s, een afzetting vormen bij een plek of voorwerp waar geen mensen mogen komen, ongenodigde op afstand houden. Misschien wilt u simpelweg een luxe sfeer creëren doormiddel van stijlvolle ʺrode loper“- afzetpaaltjes, ook die kunt u bij ons huren.

De voordelen van afzetpaaltjes huren

Afzetpaaltjes huren komt met veel voordelen voor uw evenement of terrein. U heeft de paaltjes alleen zo lang u ze nodig heeft en daarna kunnen ze gewoon weer terug naar in-liner®. Op die manier is iedereen blij! Andere voordelen bij in-liner® zijn:

Mogelijkheden om afzetpaaltjes te huren

Afzetpaaltjes huren? Wij bieden een totaalpakket wat we geheel op maat kunnen samenstellen. U heeft bij ons één aanspreekpunt die alles weet van uw evenement en de mogelijkheden. U kunt de afzetpaaltjes al huren vanaf 1 stuk. Afhalen is mogelijk in België én Nederland. Vanaf 20 stuks kunnen we ook het volledige transport voor u verzorgen. Uiteraard komen we dan alles afleveren en natuurlijk weer ophalen.

Huur bij in-liner®

Als u kiest voor afzetpaaltjes huren bij in-liner®, dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar;

voor België: +32 (0) 3 315 89 04  en voor Nederland: +31 (0) 76 528 44 84.

CONTACT INFORMATIE

België

Gravin Elisabethlaan 2A – Bus 4

2320 Hoogstraten

Magazijn NL

Baarschot 12B

4817 ZZ Breda

CONTACTFORMULIER

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.