Afzetpaaltjes Huren2018-11-08T21:58:08+00:00

Afzetpaaltjes Huren

Een geheel vrijblijvende offerte van onze servicemedewerkers

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Bij in-liner® bieden wij u ook de mogelijkheid om onze afzetpaaltjes te huren, zodat u de paaltjes niet langer in uw bezit heeft dan nodig is. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u voor uw evenement deze hulp goed kunt gebruiken, maar dat u de paaltjes zeer incidenteel nodig heeft. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren. Door middel van afzetpaaltjes kunt u verschillende dingen controleren, zoals het sturen van wachtrijen of mensenmassa’s, een afzetting vormen bij een plek of voorwerp waar geen mensen mogen komen, ongenodigde op afstand houden. Misschien wilt u simpelweg een luxe sfeer creëren door middel van stijlvolle ʺrode loper“- afzetpaaltjes, ook die kunt u bij ons huren.

Mogelijkheden om afzetpaaltjes te huren

Afzetpaaltjes huren? Wij bieden een totaalpakket wat we geheel op maat kunnen samenstellen. U heeft bij ons één aanspreekpunt die alles weet van uw evenement en de mogelijkheden. U kunt de afzetpaaltjes al huren vanaf 1 stuk. Afhalen is mogelijk in België én Nederland. Vanaf 20 stuks kunnen we ook het volledige transport voor u verzorgen. Uiteraard komen we dan alles afleveren en natuurlijk weer ophalen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

De voordelen van afzetpaaltjes huren

Afzetpaaltjes huren komt met veel voordelen voor uw evenement of terrein. U heeft de paaltjes alleen zo lang u ze nodig heeft en daarna kunnen ze gewoon weer terug naar in-liner®. Op die manier is iedereen blij! Andere voordelen bij in-liner® zijn

Voorraad

Wij beschikken over een grote eigen voorraad, waardoor we in de meeste gevallen alle door u gewenste materialen direct beschikbaar hebben. Op deze manier kunnen wij u razendsnel voorzien van afzetpaaltjes en kunt u ongestoord verder met uw plannen.

Afhalen & Bezorgen

Zowel afhalen als bezorgen zijn opties bij in-liner®. Wij bieden deze transportmogelijkheden vanaf 20 afzetpaaltjes. Uiteraard kunt u al vanaf 1 paaltje bij ons terecht om deze op te halen. Er is dus geen sprake van een minimum bestelaantal wanneer u de paaltjes zelf kunt ophalen.

Lange Huur

Heeft u meerdere evenementen op de planning en denk u de paaltjes daarom voor een langere tijd nodig te hebben? Geen probleem! Voor de huur van een langere periode hebben we speciale tarieven die het voor u aantrekkelijk maken.

Twee Landen

Wij bieden onze diensten en producten aan in twee landen: België en Nederland. Heeft u een evenement in één van deze landen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat!

Meer dan 1km!

Heeft u een lange afstand die overbrugt dient te worden met afzetpaaltjes? Kijk niet verder! in-liner® biedt de mogelijkheid het afzetten van 2,90m (1 afzetpaal) tot meer dan 1km!

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Bestel direct bij In-Liner

Als u kiest voor afzetpaaltjes huren bij in-liner®, dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn telefonisch bereikbaar;