Afzetpalen Kopen In-Liner

/Afzetpalen Kopen In-Liner
Afzetpalen Kopen In-Liner2018-09-05T14:33:31+00:00

Afzetpaaltjes

Afzetpaaltjes zijn onmisbaar bij evenementen of bijeenkomsten waar veel mensen bij komen. Het zorgt dat omstanders of afstand worden gehouden, maar ook voor een gecontroleerde toestroom aan mensen. Zo kan je een wachtrij vormen om binnen te komen doormiddel van onze afzetpaaltjes. Ook kunnen ze gebruikt worden voor bijvoorbeeld kunsttentoonstellingen, om de kijker of veilige afstand van de kunstwerken te houden. Ze zijn makkelijk de- en monteerbaar.
Zo kan een opstelling van afzetpaaltjes altijd aangepast worden als de mensenstroom toch niet helemaal soepel verloopt. Bij In-Liner kunt u de beste afzetpaaltjes kopen. Wij hebben niet alleen kwalitatief de beste afzetpalen, maar door onze lintlengte (ca. 295 cm) heeft u minder afzetpaaltjes nodig, dus zijn we goedkoper dan de meeste van onze collega’s.

in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-belt-huren
in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-inox-bedrukt-huren

Afzetpaaltjes kopen

Onder de merknaam In-Liner belt hebben wij een eigen assortiment afzetpaaltjes ontworpen en laten fabriceren. Onze afzetpaal staat voor Belgische kwaliteit en In-Liner staat bekend om onze klantgerichte service! Geen evenement is voor ons te lastig en we zijn er om u te helpen om alles in goede banen te leiden. Van rode lopers en winkelopeningen tot bioscopen en tentoonstellingen.

Afzetpalen kopen bij In-Liner

Indien u uw afzetpalen gaat kopen bij In-Liner kunnen wij u verzekeren van uitstekende kwaliteit. Onze afzetpaaljes bezitten een remsysteen dat ervoor zorgt dat de band langzaam en veilig terugtrekt. Dit mechanisme is eenvoudig vervangbaar. De universele uiteindes van onze banden passen op vrijwel elke afzetpaal o.a. Tensaberrier. Daarnaast hebben de zwaar geweven polyestervezels een zeer lange levensduur. Tevens kunnen de banden op slot, om losschieten te voorkomen als eraan gepeuterd wordt. De afzetpalen zijn makkelijk in elkaar te zetten en de voeten zijn voorzien van vloerbeschermers van rubber.

in-liner-afzetpalen-Technopolis

Verschillende afzetpaaltjes kopen

U kunt bij ons terecht voor het kopen van afzetpaaltjes met lint of rode loper paaltjes. Tevens kunt u bij ons ook afzetpaaltjes huren, mocht u een eenmalig evenement organiseren waarbij u graag het publiek in de juiste richting wilt sturen doormiddel van afzetpaaltjes.

De Voordelen van onze unieke afzetpalen zijn o.a.

Specificaties afzetpaaltjes

Hoogte: ca. 1000 mm
Materiaal: 63 mm staal

Afwerking: Poedercoating, Zwart of Mat RVS / Inox
Voet: Zwart / Inox

Gewicht: ca. 11 kg
Cassette: Voorzien van gepatenteerd remsysteem met slot

Kleuren band: zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en oranje. Andere kleuren op aanvraag.

Afzetpaaltjes Accessoires

In-Liner verkoopt en verhuurt ook de diverse accessoires die naadloos aansluiten bij onze afzetpaaltjes. Gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak staat hierbij voorop. De onderstaande accessoires kunnen opgenomen worden in uw offerte.

Signhouder A4

Rope muuroog

Wandhouder Staal

Ontvanger