Afzetpaal rood wit2018-11-09T13:44:44+00:00

Afzetpaal rood wit

Een geheel vrijblijvende offerte van Frank of Dirk

Extra lang lint: 4,50m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Afzetpalen kunnen op veel manieren worden ingezet. Veelal met als doel om mensenmassa’s gecontroleerd te sturen, pottenkijkers op afstand te houden of om wachtrijen te vormen. Echter in sommige gevallen zijn afzetpaaltjes nodig om veiligheid te handhaven, bijvoorbeeld op een parkeerplaats, bouwterrein of een magazijn of opslagruimte. In zo’n geval is het nuttig om een goed opvallende variant te hebben, die niet te missen is. Zo zien mensen een duidelijke markering met als gevolg een uiterst veilige afzetting.

Om iets goed te laten opvallen kan het best met contrasterende kleuren worden gespeeld. Wij hebben gekozen om deze variant afzetpaal rood wit te maken. Dit zijn kleuren die veelal worden gebruikt als waarschuwing in bijvoorbeeld het verkeer. Kijk maar naar een rood wit verbodsbord, die aanduidt dat ergens geen toegang wordt verleend. Of andere belangrijke borden zoals voorrangsborden en ‘pas-op’-borden. Van nature zijn we daarom alert op de kleurencombinatie rood wit, die wij in deze afzetpaal hebben verwerkt. Deze afzetpalen met rood witte lint zullen mensen succesvol op afstand houden.

Koop en/of Huur

Beide is mogelijk en daarin bieden we ook een uitgebreide service. Klantgerichtheid staat bij ons voorop dus voor maatwerk draaien we ons hand niet om. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

Afzetpaal rood wit van In-Liner

De rood wit afzetpaal bestaat uit een stevige zwarte paal die, door zijn zware voetstuk, stevig op zijn plek staat en niet zomaar kan worden omgeduwd of -gewaaid. De afzetpaal bevat een automatisch terugtrekkende rood wit band (met een veilig, langzaam terugtrekkend remsysteem) van 290 centimeter. Deze band heeft een universeel eindstuk, waardoor hij op bijna elke andere afzetpaal bevestigd kan worden. De opvallende rood witte band zorgt voor een veilige afzetting.

Ook verkrijgbaar in de kleuren:

  • Zwart
  • Rood
  • Zwart / Geel

Hoogte: ca. 1000 mm
Materiaal: 63 mm staal

Afwerking: Poedercoating, Zwart of Mat RVS / Inox
Voet: Zwart / Inox

Gewicht: ca. 11 kg
Cassette: Voorzien van gepatenteerd remsysteem met slot

Kleuren band: zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en oranje. Andere kleuren op aanvraag.

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Bestel direct

Heeft u een situatie of terrein dat kan profiteren van een rood wit gekleurde afzetpaal? Wilt u graag een veiligere situatie creëren en mensen op afstand houden? Neem dan vrijblijvend contact op met In-Liner. Wij voorzien u graag van advies en indien gewenst een passende offerte.