Afzetpaal multi-inzetbaar

In Liner Afzetpaal Multi Inzetbaar

In-liner afzetpaal op industriële locaties

Afzetlint op industriële locaties en in magazijnen hebben een specifiek ander doel. Hierbij kan het de bedoeling zijn medewerkers te wijzen op een toegangsverbod of een gevaarlijke locatie. Met signalerende kleuren als rood-wit en geel-zwart kunt u mensen waarschuwen zonder dat daar woorden voor nodig zijn. In-liner afzetpalen zijn solide en gelijktijdig goed hanteerbaar. Dit maakt het in-liner afzetlintsysteem geschikt voor zowel langdurige plaatsing, als een snelle en flexibele inzetbaarheid.

Afzetpaal met trekband

In-liner heeft afzetpalen op de markt gebracht die kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt het systeem solitair gebruiken, maar het systeem is ook koppelbaar met andere systemen. Wanneer u dit doet, zult u merken dat in-liner zich onderscheid op het gebied van robuustheid en bedieningsgemak. Het stevige lint van elke afzonderlijke in-liner afzetpaal wordt door een remsysteem geleid. Hierdoor rolt het bij het loskoppelen gecontroleerd terug in de cassette. Omdat ongeoorloofd losmaken van het lint niet wenselijk is, is een vergrendeling aangebracht. Een gewicht van 11 kilo per afzetpaal zorgt voor een goede stabilisatie. Dit wordt nog eens extra versterkt doordat onze afzetpalen voorzien zijn van een rubberen anti-slip vloerbescherming.

‘In-liner zorgt met de verhuur en verkoop van afzetpaaltjes voor verhoogde veiligheid en toegang op industriële en publieke locaties.’

Afzetpaal supersnel klaar voor gebruik

Het in-liner systeem is snel en zonder gereedschap te monteren. Het systeem is zowel te huur als via verkoop leverbaar. In-liner afzetpaaltjes zijn representatief uitgevoerd in een zwarte coating of in roestvrij staal. Leverbaar met:

  • Stevig polyester lint, weef-kwaliteit in uni-kleuren
  • Stevig polyester lint, weef-kwaliteit in signaalkleuren rood/wit en geel/zwart
  • Stevig polyester lint, weef-kwaliteit, bedrukt met logo of tekst
  • Koord, als afzetpaal voor langs de rode loper of op feestelijke locaties

Flexibel markeren

Wat maakt het in-liner systeem anders? Doordachte verbeteringen maken een wereld van verschil. Zeker waar het gaat om systemen die een bijdrage leveren aan veiligheid. Bij de ontwikkeling van onze in-liner afzetpalen hebben we daar heel goed naar gekeken. Vergeleken met bestaande systemen zijn doordachte verbeterpunten aangebracht. Daarmee is elke in-liner afzetpaal gemaakt om goed werkbaar en inzetbaar te zijn. Het in-liner systeem is sterk, stabiel en duurzaam. Zonder dat dit ten koste gaat van een eenvoudige inzetbaarheid en verplaatsbaarheid.

Afzetpaal kopen is zo gedaan!

In onze webshop vindt u naast afzetpalen ook:

  • in-liner wandhouders met 4,5 meter signaallint
  • Losse cassettes met 3 meter stevig polyester lint
  • Alle benodigde reserveonderdelen voor afzetpalen
  • Eenvoudig klik-bare kaarthouders voor aanvullende bezoekersinformatie
  • Luxe rode loper paaltjes

In-liner: duidelijk zichtbaar in veiligheidsmarkeringen

In-liner is leverancier en verhuurder van hoogwaardige afzetpalen. In-liner afzetsystemen zijn ontworpen om de aandacht te trekken met behoud van een hoge gebruiksvriendelijkheid. Van parkeerplaats tot magazijn en van bioscoop tot luchthaven: onze afzetpalen zijn ontworpen om zowel binnen als buiten feilloos te presteren.

In-liner afzetpalen en accessoires kunt u eenvoudig in onze shop bestellen. Voor persoonlijke advies, of een offerte voor afzetpalen met gepersonaliseerd* lint kunt u zowel telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen.