Afzetpaal kunstof

Een geheel vrijblijvende offerte

  • Gratis verzending vanaf € 600,-

Een afzetpaal van kunststof wordt op dezelfde wijze ingezet als onze standaard afzetpaal. De paal is ontwikkeld door Skipper® en onder deze merknaam door in-liner® verkocht. Door de opvallende oranje kleur heeft deze paal een sterke signaalfunctie. Als afzetbaken is deze kunststof afzetpaal een uitstekend hulpmiddel om de veiligheid te optimaliseren. Zeker voor buitengebruik is de kunststof afzetpaal ideaal.

De kunststof afzetpaal kan ook uitgerust worden met een sign-houder, waardoor de paal ook ingezet kan worden als een onderdeel van uw routing systeem. De Skipper® kunststof afzetpalen van in-liner® zijn in de loop der jaren veelvuldig ingezet en worden constant verbeterd en getest waardoor deze kunststof afzetpaal veilig, functioneel en eenvoudig te monteren is, zonder gebruik van specifiek gereedschap. U treft onze Kunststof afzetpalen veelvuldig aan op parkeerplaatsen, luchthavens, wegenbouw, bouwwerken e.d.

Afzetpaal van kunststof

Een afzetpaal van kunststof is niet alleen functioneel, maar de kunststof die voor deze afzetpaal gebruikt wordt is sterk, taai en door en door gekleurd waardoor deze Skipper® kunststof afzetpaal zeer duurzaam is. Uw paaltjes zullen bij normaal gebruik lang meegaan. De lichtgewicht kunststof afzetpaal kan verzwaard worden door de voet te voorzien van zand of water waardoor de totale kunststof afzetpaal zwaarder, dus stabieler wordt.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

 

Afzetpaal met kunststof bestellen

Wij helpen u graag bij de bestelling van onze afzetpaal van kunststof. Wanneer u de gewenste afzetting in meters aan ons doorgeeft, berekenen wij graag voor u het benodigde aantal kunststof afzetpalen. In verband met de transportkosten is het van belang om uw gewenst aantal kunststof afzetpalen te weten zo kunnen wij u een gepaste offerte maken. Door de kleur en vormgeving van de kunststof afzetpaal zal de signaalfunctie zeker bijdragen om de gebruiker in een door u gewenste stroom te leiden of om op afstand te houden.
Bij in-liner® staan wij altijd voor u klaar om u hulp te bieden bij de bestelling van kunststof afzetpaaltjes. Kunnen wij u van dienst zijn? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie en indien gewenst stellen wij voor u een vrijblijvende offerte