Skipper afzetpaal van kunststof

SHOP NU DIRECT IN ONZE WEBSHOP!

 • Speciaal gericht op veiligheid
 • Kleuren die de aandacht trekken
 • Hoogte tot 240 mm.

Een afzetpaal van kunststof wordt op dezelfde wijze ingezet als onze standaard afzetpaal. De paal is ontwikkeld door Skipper® en onder deze merknaam door in-liner® verkocht.

Door de opvallende oranje kleur heeft deze paal een sterke signaalfunctie. Als afzetbaken is deze kunststof afzetpaal een uitstekend hulpmiddel om de veiligheid te optimaliseren. Zeker voor buitengebruik is de kunststof afzetpaal ideaal.

De kunststof afzetpaal kan ook uitgerust worden met een signhouder, waardoor de paal ook ingezet kan worden als een onderdeel van uw routing systeem. De Skipper® kunststof afzetpalen van in-liner® zijn in de loop der jaren veelvuldig ingezet en worden constant verbeterd en getest. Hierdoor is deze kunststof afzetpaal veilig, functioneel en eenvoudig te monteren is, zonder gebruik van specifiek gereedschap.

U treft onze Kunststof afzetpalen veelvuldig aan op parkeerplaatsen, luchthavens, wegenbouw, bouwwerken e.d.

Afzetpaal van kunststof

Een afzetpaal van kunststof is niet alleen functioneel, maar de kunststof die voor deze afzetpaal gebruikt wordt is sterk, taai en door en door gekleurd waardoor deze Skipper® kunststof afzetpaal zeer duurzaam is. Uw paaltjes zullen bij normaal gebruik lang meegaan.

De lichtgewicht kunststof afzetpaal kan verzwaard worden door de voet te voorzien van zand of water waardoor de totale kunststof afzetpaal zwaarder, dus stabieler wordt.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

  (*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

   

  MK2Audiovisueel verhuur paaltjes
  POST01 4 POST02 4 SKIPPER01 4

  Skipper afzetpaal bestellen

  Wij helpen u graag bij de bestelling van onze afzetpaal van kunststof. Wanneer u de gewenste afzetting in meters aan ons doorgeeft, berekenen wij graag voor u het benodigde aantal kunststof afzetpalen. In verband met de transportkosten is het van belang om uw gewenst aantal kunststof afzetpalen te weten zo kunnen wij u een gepaste offerte maken.

  Door de kleur en vormgeving van de kunststof afzetpaal zal de signaalfunctie zeker bijdragen om de gebruiker in een door u gewenste stroom te leiden of om op afstand te houden.

  Bij in-liner® staan wij altijd voor u klaar om u hulp te bieden bij de bestelling van kunststof afzetpaaltjes. Kunnen wij u van dienst zijn? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie en indien gewenst stellen wij voor u een vrijblijvende offerte

  Skipper afzetlint informatie

  Skipper afzetpalen of afzetlint is zeer handig in gebruik voor uiteenlopende doeleinden. Wanneer u een terrein af dient te zetten ter veiligheid of om mensen op een afstand te houden is dit afzetsysteem uitermate geschikt.

  De opvallende kleuren van de Skipper afzetpalen en het bijbehorende afzetlint trekken de aandacht en vallen van een afstand al op, ook in het donker.

  Skipper afzetpalen geleverd door in-liner

  • Skipper afzetpalen vormen een unieke manier om een gebied af te zetten. Ze creëren een grens bij een onveilig gebied waardoor er veiliger gewerkt kan worden.
  • Ze worden voornamelijk gebruikt in het openbaar: plaatsen waar aan de weg wordt gewerkt, parkeerplaatsen, gevaarlijke punten en afzetting op straat voor bijvoorbeeld een gat in de weg.
  • Dit afzetsysteem is niet alleen functioneel, maar ook zeer duurzaam. De paaltjes en het 9-meter lange lint gaan dus lang mee.
  • Een groot voordeel van de Skipper afzetpalen is de gebruiksvriendelijkheid. De handige bevestigingswijze maakt het zeer eenvoudig om snel een afzetting te creëren.
  • Dankzij het universele kliksysteem klikt u het Skipper element eenvoudig op de top van de meeste verkeerskegels of op het eigen unieke “Post & Base System”. Tevens is het via de losse onderdelen te bevestigen aan een muur, auto (magneet), glas of een stelling.
  • Dit afzetsysteem bespaart u tijd, opslagruimte en geld.