Afzetpalen met koord2018-11-09T13:05:16+00:00

Afzetpalen met koord

Een geheel vrijblijvende offerte van onze servicemedewerkers

Extra lang lint: 2,90m

Veilig remsysteem van het lint

2 jaar garantie!

Afzetpalen worden gebruikt in openbare ruimtes en bij evenementen om de mensenstroom gecontroleerd te leiden en eventuele wachtrijen vorm te geven. Daarnaast zijn ze nuttig om ongenodigde op afstand te houden waar nodig. De afzetpalen van In-Liner zijn veilig, universeel, makkelijk en zonder gereedschap neer te zetten, en hebben ingebouwde vloerbeschermers van rubber. Echter is een aantal afzetpalen niet genoeg. Er moeten uiteraard banden of koorden tussen. Wij bieden een sterk assortiment waarin de ideale afzetkoord voor elke gelegenheid beschikbaar is.

Afzetkoord kopen

Voor een kwalitatief goede afzetkoord kunt u terecht bij In-Liner. Een afzetkoord straalt, in tegenstelling tot de afzetband, stijl en elegantie uit. Het zorgt voor de perfecte entree voor een nieuwe winkelopening, een museum of galerie, een bioscoopgebouw, een afscheiding langs de rode loper, of een ander evenement waar u als doel de gast zich speciaal wil laten voelen. De afzetkoord zal de sfeer van uw evenement positief beïnvloeden.

Koop en/of Huur

Beide is mogelijk en daarin bieden we ook een uitgebreide service. Klantgerichtheid staat bij ons voorop dus voor maatwerk draaien we ons hand niet om. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bijvoorbeeld onze verschillende afzetpalen met lint. Dit kan in vele kleuren en met accessoires.

(*) = een verplicht veld zodat we u kunnen bereiken.

Gratis vrijblijvende offerte

Hoogwaardige productie

Compatibel met veel andere systemen

in-liner-afzetpaaltjes-afzetpalen-afzetpaal-rope-koorden-huren

Hoogte: ca. 1000 mm
Materiaal: 63 mm staal

Afwerking: Poedercoating, Zwart of Mat RVS / Inox
Voet: Zwart / Inox

Gewicht: ca. 11 kg
Cassette: Voorzien van gepatenteerd remsysteem met slot

Kleuren band: zwart, blauw, donker grijs, rood, rood/wit, geel/zwart, groen en oranje. Andere kleuren op aanvraag.

Veilig en langzaam terugtrekkend remsysteem voor de band.

Universeel bandeinde welke werkt op bijna elke andere afzetpaal.

Gemakkelijk zonder gereedschap en in luttele seconden in elkaar te zetten.

Afzetkoorden van In-Liner

De afzetkoorden van In-Liner zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Om deze reden zijn ze toepasbaar bij elk evenement en kleuren ze prima bij het thema. Tevens is een afzetkoord gemaakt van stevig materiaal wat niet zal breken. Het doet zijn werk om ongewenste gasten op afstand te houden of een mensenstroom in de juiste richting te sturen. Een goede investering in elke situatie!

Neem contact op

Wil u een afzetkoord aanschaffen om uw openbare ruimte of evenement te verrijken? Bij In-Liner bieden wij uitsluitend kwaliteit van de hoogste plank. Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie en indien gewenst stellen wij voor u een offerte op.